«Μενεξέδες και Ζουμπούλια» στην Εύβοια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μενεξέδες και Ζουμπούλια» στην Εύβοια

Το έργο, που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό στην Εύβοια, πραγματεύεται τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών μέσα στο χρόνο.

Η θεατρική παράσταση «Μενεξέδες & Ζουμπούλια», σε κείμενα και επιμέλεια του Λευτέρη Πνευματικού και με τη συμμετοχή 100 και πλέον συντελεστών (μουσικοί, χορωδοί, χορευτές, τραγουδιστές, τεχνικοί), παρουσιάζεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

Το έργο πραγματεύεται τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών μέσα στο χρόνο. Η ζωή μίας Σμυρνιάς πριν και μετά την καταστροφή. Η ζωή μίας ρεμπέτισσας στα απαγορευμένα κουτούκια του Πειραιά. Η ζωή μίας αγρότισσας στους κάμπους της Θεσσαλίας πριν και μετά την κατοχή του ’40. Και η ζωή μίας γυναίκας στα νησιά του Αιγαίου το ‘60. Συνδετικός κρίκος μια σύγχρονη γυναίκα-σύμβολο.

Την παράσταση διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠεΧ.

Συμμετέχουν η Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες», ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Μάκιστος», ο Λαογραφικός Όμιλος «Ευ ζήν», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δοκού «Άνοιξη» και η Χορωδία «Αγίου Χριστοφορου» Βαθέος Αυλίδας, με 100 και πλέον συντελεστές (μουσικοί, χορωδοί, χορευτές, τραγουδιστές, τεχνικοί).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr