ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το δώρο του Συλλόγου των εν Ευβοία Πελοποννησίων στην πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στην Τρίπολη παρευρέθηκε ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων
Το δώρο του Συλλόγου των εν Ευβοία Πελοποννησίων στην πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στην Τρίπολη παρευρέθηκε ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων μετά από πρόσκληση για τη συμμετοχή στην επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Οπως έκανε γνωστό ο σύνδεσμος: «Μετά την τιμητική πρόσκληση του δήμου Τρίπολης στον Σύνδεσμο τών εν Ευβοία Πελοποννησίων “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για να συμμετάσχουμε στην επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, βρεθήκαμε εκεί με άγημα και παρελάσαμε εκπροσωπώντας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών συλλόγων Πελοποννησίων.

Μετά το τέλος της παρέλασης είχαμε την τιμή να συναντήσουμε την αξιότιμη Πρόεδρο κ.Σακελλαροπούλου όπου και της δωρίσαμε το επετειακό βιβλίο για τον Σκαρίμπα της κ. Παπαγεωργοπούλου Σούλας, το οποίο εκδώσαμε από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Επίσης το συγκεκριμένο βιβλίο το δωρισαμε και στον μεγάλο πατριώτη επιχειρηματία Σταύρο Δέμο.
Τονίσαμε και στους δύο ότι έχουμε έρθει από την μαρτυρική Εύβοια λόγω των τελευταίων μεγάλων πυρκαγιών και τους ζητήσαμε είτε με την παρουσία τους είτε με άλλες ενέργειες να σταθούν δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας και της Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, τον δήμο Τρίπολης, όλους τους συμμετέχοντες στο άγημα και ιδιαίτερα την Χαρά Κακούρη και Θεόδωρο Κακούρη.

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και χωρίς περιοριστικά μέτρα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ