Μπόρις Τζόνσον: Αναχώρησε χθες Σάββατο 20/8 από την Κάρυστο – Άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μπόρις Τζόνσον: Αναχώρησε χθες Σάββατο 20/8 από την Κάρυστο – Άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο

Αρκετά γενναιόδωρος φάνηκε με το φιλοδώρημα που άφησε σε εστιατόριο που γευμάτισε με την οικογένεια και φίλους του ο απερχόμενος βρετανός πρωθυπουργός

Τις διακοπές του στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο ε´κανε ο απερχόμενος βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αναχώρησε το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας γευμάτισε σε εστιατόριο με θαλασσινά, όπου υπήρξε αρκετά γενναιόδωρος με το φιλοδώρημα που άφησε, καθώς έφτασε τα 50 ευρώ. Ο Τζόνσον συνοδευόταν απο την γυναίκα του Κάρι, τα δύο παιδιά τους και φίλους της οικογένειας.

Όσοι έχουν συναντήσει τον Μπόρις Τζόνσον τις μέρες που βρίσκεται στην Εύβοια λένε ότι είναι προσιτός και αρκετά φιλικός, ενώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου όπου άφησε το γενναιόδωρο φιλοδώρημα ανέφερε πως «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους».

Τυχαία συνάντηση με τον βρετανό πολιτικό είχε ο Κώστας Μυλωνάς την Πέμπτη και ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram με τον Μπόρις Τζόνσον. Στη φωτογραφία δίνουν τα χέρια και ο Κώστας Μυλωνάς σχολιάζει «απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ