Μπόρις Τζόνσον: Το «καλοκαίρι αλά ελληνικά» στην Κάρυστο συνεχίζεται- Το πρόγραμμα των διακοπών στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Μπόρις Τζόνσον: Το «καλοκαίρι αλά ελληνικά» στην Κάρυστο συνεχίζεται- Το πρόγραμμα των διακοπών στην Εύβοια

Ο Μπόρις Τζόνσον,  βρίσκεται ακόμη στην Εύβοια και επιδίδεται στην εξερεύνηση  απόμακρων παραλιών και ελληνικών γεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου.

Να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι κάνοντας τις διακοπές του στην Εύβοια, συνεχίζει ο Μπόρις Τζόνσον, απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ο Μπόρις Τζόνσον,  βρίσκεται ακόμη στο νησί και επιδίδεται στην εξερεύνηση  απόμακρων παραλιών και ελληνικών γεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός τη Βρετανία, κάνει τις διακοπές του μαζί με την σύντροφό του Κάρι, και τα παιδιά τους,  Γούιλφρεντ και Ρόμι.

Τελευταία φορά εθεάθησαν στην παραλία Λιβαδάκι της Καρύστου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έφτασε στην παραλία με τη σύζυγό τους και τη συνοδεία τους περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ήταν, μάλιστα, πολύ φιλικός και χαιρέτισε άλλους λουόμενους όταν τον τράβηξαν φωτογραφία ενώ η σύζυγός του είχε πιάσει κουβέντα με έναν άνδρα που φορούσε μαγιό.

Εν συνεχεία κολύμπησε στην ακτή που είναι από την πλευρά του Αιγαίου.

Εξάλλου, πλήθος είναι τα καρέ που έρχονται στο φως τις δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και τον αποτυπώνουν να κάνει τα μπάνια του και την γυμναστική του στις παραλίες μας προτιμώντας ιδιαιτέρως απομονωμένους όρμους.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη ο Μπόρις Τζόνσον είχε επιλέξει την παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου όπου και γευμάτισε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου.

Έφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα, ήταν ιδιαιτέρως φιλικός και δοκίμασε παραδοσιακή χορτόπιτα, τηγανόψωμα, κεφτεδάκια και κοντοσούβλι.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Γιαννιτσίου στο evima.gr, o Τζόνσον είναι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους.

“Μεγάλη τιμή η επίσκεψη του κ Boris Jonson στη παραλία Γιαννίτσι” σχολίασε.

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος ανέφερε ο δήμαρχος νοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο, ενώ «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά».

Βρετανική εφημερίδα περιέγραψε ως μυστήριο το πως ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι, με τον Λευτέρη Ραβιόλο να εξηγεί: «Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας», ενώ σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δημάρχου ο βρετανός πολιτικός προχθές γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό στη Νότια Εύβοια.

«Ο τουρισμός στην Εύβοια γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση με τη βελτίωση των υποδομών και η επίσκεψη της οικογένειας Τζόνσον συμπίπτει με πληρότητα 100% αλλά φυσικά προκαλεί ευχαρίστηση», πρόσθεσε τονίζοντας πως «Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη ‘Αμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr