ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επιβεβαίωση του evima: Σε καραντίνα το πλοίο «Αχιλλέας» λόγω δύο κρουσμάτων κορονοιού

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας υπό τον δήμαρχο της Σκύρου
Επιβεβαίωση του evima: Σε καραντίνα το πλοίο «Αχιλλέας» λόγω δύο κρουσμάτων κορονοιού

Σε καραντίνα το πλοίο «Αχιλλέας» της ΣΝΕ καθώς εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού, όπως αποκλειστικά σας έγραψε χθες το evima.gr

Στα  πλαίσια εφαρμογής μέτρων αντιμετώπισης Covid-19, σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 22/3/2021 πραγματοποιήθηκαν προληπτικά μοριακά τεστ με πρωτοβουλία της ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Skyros Shipping Co στο πλήρωμα του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΠ 11282 .

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτών, βρεθήκαν θετικά δύο (2) μέλη του πληρώματος ενώ τα υπόλοιπα (17) μέλη του πληρώματος βρέθηκαν αρνητικά.
Κατόπιν τούτου ενημερωθήκαν τηλεφωνικά Λιμενικές αρχές Κύμης – Σκύρου καθώς και ο επικεφαλής συντονισμού διαχείρισης Covid-19 της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Ιατρός κ.Φωτόπουλος.
Κατόπιν οδηγιών τους πραγματοποιήθηκε ιχνηλασία από τον Πλοίαρχο και σύμφωνα με το πρακτικό που συντάχθηκε για τον λόγο αυτό διαπιστώθηκε ότι τέσσερα (4) μέλη του πληρώματος προέκυψαν ως στενές επαφές.
Για λόγους δημόσιας υγείας:
Το Πλοίο τίθεται σε καραντίνα μέχρι να πραγματοποιηθεί απολύμανση και αντικατάσταση μελών πληρώματος, τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με αρνητικά τεστ Covid-19
Το δρομολόγιο της 23/03/2021 και ώρα 08:00 θα παραμείνει ανεκτέλεστο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ