Εύβοια: Απαράδεκτες εικόνες στο Αλιβέρι- Παράτησαν μισάνοιχτες σακούλες με σκουπίδια και κούτες δίπλα από κάδους
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Απαράδεκτες εικόνες στο Αλιβέρι- Παράτησαν μισάνοιχτες σακούλες με σκουπίδια και κούτες δίπλα από κάδους

Εικόνες ντροπής στην Εύβοια- Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό του Αλιβερίου όπου αρκετές επιχειρήσεις εδράζονται αλλά πλήθος πολιτών κινείται καθημερινά

Εικόνες ντροπής και προβληματισμού για την παιδεία συμπολιτών μας στην Εύβοια προκαλούν οι εικόνες από σκουπίδια «Ατάκτως ερριμμένα» στο κέντρο του Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε εικόνες που αναρτήθηκαν από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, κάποιοι όπως φαίνεται δεν δίστασαν να στοιβάξουν κούβες αλλά και νάιλον, μισάνοιχτες και παραγεμισμένες με απορρίμματα σακούλες, δίπλα στους κάδους μη μπαίνοντας καν στην αυτονόητη διαδικασία να τις τοποθετήσουν εντός των ειδικών κάδων, πετώντας τες αντ’ αυτού δίπλα σε αυτούς.

Μάλιστα, από τις σχεδόν ανοικτές και φθαρμένες σακούλες κύλισαν πεταμένες τροφές που εύλογα προσέλκυσαν αδέσποτες πεινασμένες γάτες στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό της περιοχής όπου αρκετές επιχειρήσεις εδράζονται αλλά πλήθος πολιτών κινείται καθημερινά, συνθέτοντας μια υγειονομική βόμβα για την οποία αν μη τι άλλο υπεύθυνος δεν είναι εν προκειμένω ο δήμος αλλά η ασυνειδησία που διέπει κάποιους εξ ημών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr