ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Σκύρος: Άρση του αυστηρού lockdown ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Covid Free από σήμερα το νησί της Σκύρου
Κορονοϊός – Σκύρος: Άρση του αυστηρού lockdown ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Πολιτικός Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του evima.gr.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Σκύρος βγαίνει από το βαθύ κόκκινο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, με τις περιοχές που εισέρχονται σε καθεστώς lockdown (Eπίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου – βαθύ κόκκινο).

Covid Free από σήμερα το νησί της Σκύρου και όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στο evima.gr ο δήμαρχος Σκύρου:

΄΄Η κατάσταση στο νησί κ. Ρέτσα είναι αρκετά καλή σχετικά με τα κρούσματα καθώς καταφέραμε μαζί με την ομάδα διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον κ. Φωτόπουλο σε συνεργασία με τους κατοίκους του νησιού, να περιορίσουμε τον ιό με αποτέλεσμα σήμερα που μιλάμε να είμαστε καθαρή από τον Covid. Όπως αναφέρατε και εσείς με τις πληροφορίες που έχετε και πάντα είναι έγκυρες, αναμένουμε σήμερα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώσει την άρση του νησιού μας από το βαθύ κόκκινο, τόνισε ο Νίκος Μαυρίκος ενώ είπε ότι οι εμβολιασμοί στο νησί πάνε αρκετά καλά και γρήγορα΄΄.

Ο δήμαρχος Σκύρου αποκάλυψε στη Ματίνα Ρέτσα ότι θα εμβολιαστεί αύριο το πρωί στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.

Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr την Κυριακή 18 Απριλίου θα εμβολιαστεί όλο το πλήρωμα του πλοίου Αχιλλέας της Σκύρος Ναυτικής Εταιρείας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ