Απόκριες στην Εύβοια: To Kαρναβάλι στο Αλιβέρι… έρχεται με το λεωφορείο!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Απόκριες στην Εύβοια: To Kαρναβάλι στο Αλιβέρι… έρχεται με το λεωφορείο!

Τις φετινές Απόκριες, ο εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου, κάνει και πάλι την έκπληξη της χρονιάς, με το Καρναβάλι της πόλης να καθίσταται αναμφισβήτητα ένα εκ των ξακουστότερων της Εύβοιας

“Βήμα ταχύ” για το Καρναβάλι βάζει η Εύβοια με το κέφι να αναμένεται να φτάσει στα ύψη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Αλιβέρι.

Τις φετινές Απόκριες, ο εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου, κάνει και πάλι την έκπληξη της χρονιάς, μια έκπληξη που αναμφισβήτητα θα μείνει αξέχαστη, καθώς βγάζει για μια και μοναδική αποκριάτικη βόλτα στους κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης ένα Καρναβαλο- Λεωφορείο.

Ένα Διώροφο Κόκκινο Λεωφορείο με την πιο κεφάτη διάθεση και φορτωμένο με Καρναβαλιστές, Γιγαντοστολές και Dj που από την ανοιχτή οροφή του λεωφορείου θα χορεύουν, θα παίζουν, θα χαιρετούν, θα μοιράζουν δωράκια και θα εμψυχώνουν μικρούς και μεγάλους καλώντας τους σε ένα ξεχωριστό πάρτι.

Ένα κινητό άρμα με πολύχρωμη διακόσμηση και κεφάτο πλήρωμα με ένα μοναδικό σκοπό να γεμίσει η πόλη μας με μουσική, χρώματα και θετική διάθεσης, προετοιμάζοντας μας για το 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα.

Με μότο το “χορεύουμε στους δρόμους, στα καταστήματα και στα μπαλκόνια μας”, χορός, γλέντι, κέφι και πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους πολίτες την αμέσως επόμενη ημέρα,  Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Αλιβέρι.

Στις 15:30 το κέφι ξεκινάει με την φαντασμαγορική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.

Πλήθος εντυπωσιακών αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι! Ακολουθεί το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στο κέντρο του Αλιβερίου.

Στη συνέχεια το γλέντι μεταφέρεται στον πεζόδρομο όπου θα απολαύσουμε “της Αποκριάς Χοροπατήματα” από τη χορευτική ομάδα Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων “Το Μεσονήσι” και φυσικά χορός, γλέντι και διασκέδαση με τον μοναδικό τρόπο που μόνο στο Αλιβέρι ξέρει/

Φέτος τις Απόκριες η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι σε ένα μοναδικό εορταστικό διήμερο που θα αφήσει εποχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr