Όταν ο Γκίκας Μαγιορκίνης τρολάρει: «Η επόμενη υποπαραλλαγή προβλέπω να έχει τον κωδικό Μπε»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όταν ο Γκίκας Μαγιορκίνης τρολάρει: «Η επόμενη υποπαραλλαγή προβλέπω να έχει τον κωδικό Μπε»

Η χιουμοριστική ανάρτηση του καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης είναι ο γνωστός επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια γνωρίσαμε μέσα από τις ενημερώσεις για την πανδημία του κορονοϊού και τις εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά παράθυρα και τις ενημερώσεις του ΕΟΔΥ..

Αυτή τη φορά, με χιουμοριστική ανάρτηση, την οποία προσπαθεί να εξηγήσει σε τι οφείλονται οι παραλλαγές της covid-19, ο κ. Μαγιορκίνης αναφέρεται στο κατσίκι που έγινε viral πρόσφατα στα social media και γράφει:

«Η δεύτερη (λιγότερο πιθανή) θεωρία για την δημιουργία των Παραλλαγών – Υποπαραλλαγών COVID-19 είναι αυτή της μόλυνσης ζώων και της επαναμετάδοσης στους ανθρώπους.

Δεν την θεωρούσα και πολύ πιθανή για πολλούς λόγους, αλλά η φωτογραφία που έγινε viral της τελευταίες ημέρες με έπεισε, ενώ κλείνει οριστικά ότι για το επόμενο χειμερινό κύμα θα φταίνε τα «μπάνια του λαού». Όταν έχεις τα κατσίκια αμολυτά μέσα στις παραλίες και αράζουνε στις ίδιες ξαπλώστρες με τους τουρίστες λογικό και επόμενο να σου σκάσει η επόμενη υποπαραλλαγή.

Με αυτά τα δεδομένα προβλέπω ότι η επόμενη υποπαραλλαγή της Όμικρον θα έχει τον κωδικό Μπε!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr