Στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορεί το θρυλικό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca Cola – Που θα το συναντήσετε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορεί το θρυλικό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca Cola – Που θα το συναντήσετε

Το στολισμένο εμβληματικό φορτηγό της Coca Cola κυκλοφορεί στους δρόμους της χώρας μας και ξυπνά αναμνήσεις.

Η εταιρεία αναψυκτικών με έδρα την Ατλάντα των Η.Π.Α. διαθέτει πολύ ισχυρό εμπορικό και διαφημιστικό τμήμα, και μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς καμπάνιες της είναι η αυτή του Χριστουγεννιάτικου φορτηγού μεταφορών.

Το κατακόκκινο και στολισμένο φορτηγό της Coca Cola έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην μικρή οθόνη το 1995 και από τότε έχει γίνει συνώνυμο των Χριστουγέννων. Στην αρχή η κυκλοφορία του αφορούσε μόνο τις Η.Π.Α., αλλά όπως είναι ευκόλως κατανοητό, δεν ήταν δύσκολο να περάσει τον Ατλαντικό και να βρεθεί τα τελευταία χρόνια στη γηραιά ήπειρο.

Το δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο Freightliner των 18 μέτρων δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας, βολτάροντας για διαφημιστικούς λόγους σε διάφορες μεγάλες πόλεις. Στη θέα του, οι μικροί εντυπωσιάζονται, ενώ στους μεγαλύτερους ξυπνά αναμνήσεις από τις διαφημίσεις που έβλεπαν στα παιδικά τους χρόνια.

Η έλευση του στη χώρα μας έγινε στις 2 Δεκεμβρίου στην Πάτρα και ακολούθησε βόρεια πορεία προς την Ήπειρο και μετά την Μακεδονία, ενώ από τις 13 του μηνός βολτάρει σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την ιστορική πλέον εορταστική διαφήμιση της εταιρείας που πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά το κατακόκκινο φορτηγό του Άι Βασίλη, τα Χριστούγεννα του 1995.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr