ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Survivor Spoiler 16/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο - Πρώτη ασυλία σήμερα και... αποχωρήσεις
Survivor Spoiler 16/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Πρώτο αγώνισμα ασυλίας σήμερα για τη νέα εβδομάδα στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα είναι… σκούρα.

Όπως σας έχουμε γράψει, τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις έρχονται στην ομάδα των Μαχητών, αρχής γενομένης σήμερα! Αυτό το είδαμε και στο trailer με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως κάποιοι δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στο Survivor και μένει να δούμε με ποια σειρά θα ανακοινωθούν οι αποχωρήσεις.

Πάντως ο Ατζούν επισπεύδει τις νέες προσθήκες, καθώς βλέπει πως οι Μαχητές «διαλύονται», αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μείνουν οι ομάδες ως έχουν ή αν θα ανακατέψει την… τράπουλα.

Survivor Spoiler 16/1: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία
Πρώτη ασυλία και με τους Μαχητές να είναι ουσιαστικά αυτοί που δέχονται όλη την πίεση με τις εξελίξεις που θα είναι καταιγιστικές.

Οι Διάσημοι έκαναν το μεγάλο come back στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου μετατρέποντας το σε βάρος του 5-1 σε 10-9 και απολαμβάνουν πλέον τη στεγανότητα στην καλύβα τους, κάτι που στους Μαχητές θα συμβεί σε δύο εβδομάδες.

Απόψε στην ασυλία θα καταφέρουν οι Μπλε να κάνουν την αντεπίθεση και να οδηγήσουν τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση; ΝΑΙ, είναι η απάντηση.

Μπορεί το κλίμα πλέον στους Μαχητές να είναι στα… πατώματα, όμως θα καταφέρουν να οδηγήσουν -ξανά- τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ