ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αίσωπος στο evima.gr: Υπερβολική και λανθασμένη η απόφαση για κλείσιμο της αγοράς σήμερα

Η αγορά της Χαλκίδας θα μπορούσε εύκολα να λειτουργήσει καθώς είναι ελάχιστα τα σημεία που παρατηρείται χιόνι ή πάγος, λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας
Αίσωπος στο evima.gr: Υπερβολική και λανθασμένη η απόφαση για κλείσιμο της αγοράς σήμερα

Κλειστά παραμένουν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας μετά από την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως έφερε έντονες αντιδράσεις από εκπροσώπους του λιανικού εμπορίου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Νίκος Αίσωπος, μιλώντας στο evima.gr επισήμανε τα εξής: “Υπερβολική και λανθασμένη η απόφαση για κλείσιμο της αγοράς σήμερα, σε έναν από τους πιο δύσκολους από πλευράς εισπράξεων μήνες. Η αγορά της Χαλκίδας θα μπορούσε εύκολα να λειτουργήσει καθώς είναι ελάχιστα τα σημεία που παρατηρείται χιόνι ή πάγος και αυτά θα μπορούσαν εύκολα να απομακρυνθούν. Λυπάμαι διότι αυτοί που παίρνουν τις σχετικές αποφάσεις δεν αντιλαμβάνονται σε ποσό κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι επιχειρήσεις και περιορίζονται στην εύκολη λύση του κλεισίματος”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ