ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Απολειστικό – Σαμαράς στο evima.gr: Μέχρι τέλος του έτους θα γίνει η μετεστέγαση του Νηπιαγωγείου Καράβου

Θετικές εξελίξεις για το νηπιαγωγείο Αλιβερίου και το Νηπιαγωγείο Καράβου
Απολειστικό – Σαμαράς στο evima.gr: Μέχρι τέλος του έτους θα γίνει η μετεστέγαση του Νηπιαγωγείου Καράβου

Καθοριστική  ήταν η τελευταία συνεδρίαση  της οικονομικής Επιτροπής του Δήμου  Κύμης – Αλιβερίου για τις τύχες των Ν/Π Αλιβερίου  και Ν/Π Καράβου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, Χρήστος Σαμαράς με αποκλειστική δήλωσή του στο evima.gr :

Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, για την ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου στο Αλιβέρι ,τελεσφόρησαν οι προσπάθειες της παρούσης Δημoτικής Αρχής, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος υλοποίησαν ένα έργο που έλειπε από τη δημόσια Σχολική στέγη στο Αλιβέρι.

Ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας οφείλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κο Σπανό και τον  Αντι/ρχη Κο Κελαιδίτη, καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες   του Δήμου μας, για την συμβολή τους στην δρομολόγηση του έργου.

Επιπρόσθετα καταφέραμε, μετά από πολλές προσπάθειες που ξεκινούν από το 2015, να μισθώσουμε ένα νέο κατάλληλο εκπαιδευτικά κτίριο ,στον οικοδομικό ιστό του Καράβου,  που θα στεγάσει επιτέλους τους μαθητές του Ν/Π Καράβου.

Ευχαριστούμε  και τον ΟΛΝ ΕΥΒΟΙΑΣ για την παραχώρηση του παρακείμενου χώρου ,που θα χρησιμοποιηθεί ως αύλειος χώρος, χρήσης του Νηπιαγωγείου.

Δέσμευση μου είναι  την οποία κατέθεσα  και στην συνεδρίαση της Επιτροπής  ότι η μεταστέγαση του εν λόγω Ν/Π θα έχει πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους, όπου θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εργασίες εντός και εκτός του κτιρίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ