ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Φανή Παπαθωμά στο evima.gr: Είμαστε σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στη Θήβα

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr η αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας
Φανή Παπαθωμά στο evima.gr: Είμαστε σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στη Θήβα

Με πρόσφατη δήλωσή του ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας στο evima.gr σχετικά την έντονη δραστηριότητα των σεισμικών δονήσεων στην περιοχή της Θήβας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού μεγέθους των 5,5 ρίχτερ.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκεται η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας μετά και τις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας.

Στο evima.gr μίλησε η αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας.

Η Φανή Παπαθωμά μεταξύ άλλων δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που «βούλιαξε» το διαδίκτυο με διαρροές και δηλώσεις έγκριτων σεισμολόγων για ένδειξη ενός μεγάλου σεισμού με επίκεντρο τη Θήβα, ζητήσαμε, από κοινού με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, να έχουμε επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Στο έγγραφό μας ζητάμε τη συνδρομή των επιστημόνων στην υπόδειξη των ενεργειών που θα πρέπει να λάβουν χώρα ως μέτρα πρόληψης και αντισεισμικής θωράκισης με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των συνανθρώπων μας.

Παράλληλα, δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, χωρίς όμως να θέλουμε να αυξήσουμε περισσότερο την ανασφάλεια των πολιτών. Κάνουμε, όμως, ότι μας επιβάλλει το σχέδιο «Εγκέλαδος», όπως επιβάλλει το καθήκον μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ