ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η γιαγιά Παναγιώτα στο evima.gr: «H λέξη τραγωδία ήταν λίγο μπροστά σε αυτό ζήσαμε»

Η κυρία Παναγιώτα Νουμίδη μίλησε στο evima.gr, για την φονική πυρκαγιά του Αυγούστου στη Βόρεια Εύβοια.
Η γιαγιά Παναγιώτα στο evima.gr: «H λέξη τραγωδία ήταν λίγο μπροστά σε αυτό ζήσαμε»

Τον γύρο του κόσμου έκανε η συγκλονιστική φωτογραφία της πυρόπληκτης κυρίας Παναγιώτας, η οποία βρισκόμενη σε απόγνωση έβλεπε τη φωτιά να πλησιάζει το σπίτι της στις Γούβες της βόρειας Εύβοιας τον περασμένο Αύγουστο. 

Μέσα στον πανικό της και με τη φωτιά να κατακαίει τον τόπο της, κλήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της ενώ όπως σημείωσε δεν έβρισκε τον άντρα της. Έτσι, όπως η ίδια υπογράμμισε, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να φωνάζει. Η φωτογραφία που τράβηξε ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης έγινε εξώφυλλο σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παγκοσμίως, όμως αυτό καθόλου δεν την ενδιαφέρει.

Το evima.gr επικοινώνησε με την κυρία Παναγιώτα Νουμίδη, η οποία περιγράφει καρέ καρέ τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, “η λέξη τραγωδία ήταν λίγο μπροστά σε αυτό ζήσαμε. Δεν θέλω να το θυμάμαι, δεν μπορώ ακόμα και τώρα μου πιάνετε η ανάσα. Οι στιγμές ήταν μαρτυρικές από τη μια στιγμή στην άλλη η μανία της φωτιάς μας πλησίαζε. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πως όταν  έφτασα στην πόρτα είδα ότι η φλόγα ερχόταν προς το σπίτι και έχασα τον άντρα μου και φώναζα «Νίκο, Νίκο», λιποθύμησα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο evima.gr, η κυρία Παναγιώτα.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ