ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η πρόεδρος του οργανισμού “Άγγελοι στη Γη” μιλά στο evima για τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια – Ποιους ευχαριστεί

Δείτε ποιους ευχαριστεί η κ. Καραμάνου
Η πρόεδρος του οργανισμού “Άγγελοι στη Γη” μιλά στο evima για τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια – Ποιους ευχαριστεί

Η πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Άγγελοι στη Γη» Κατερίνα Καραμάνου μέσω του evima. gr θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια του οργανισμού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη Ματίνα Ρέτσα ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή για την παραχώρηση χώρου στον οργανισμό.

Η κ. Καραμάνου είπε χαρακτηριστικά: κ. Ρέτσα θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιο Μπουραντά και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Κύμης – Αλιβερίου για την παραχώρηση στο σωματείο μας, της αίθουσας στην τοποθεσία “Πρινιάς” στο Αλιβέρι. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω το βουλευτή κ. Σίμος Κεδίκογλου, τον βουλευτή κ. Σπύρο Πνευματικό όπου σε συνεννόηση με τον δήμαρχο έκανε παρέμβαση για το θέμα στον αρμόδιο υπουργό, τον πρώην περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη διότι επί των ημερών του ως περιφερειάρχης στήριξε πάρα πολύ την προσπάθεια του οργανισμού, τον σημερινό περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για τη μεγάλη ανταπόκριση στα αιτήματα του οργανισμού μας! Ακόμη ευχαριστώ και τον κ. Βαγγέλη Αμπελιώτη για το έντονο ενδιαφέρον του καθώς επίσης και όλα τα μέλη του σωματείου μας για την επίδειξη δοτικότητας και αλληλεγγύης που δείχνουν καθημερινά.

 

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ