ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πρόεδρος Οξυλίθου στο evima.gr: Μερικοί βάζουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες πάνω και από την δημόσια υγεία

Που αποδίδει τη μικρή συμμετοχή στη σημερινή διενέργεια των rapid test
Πρόεδρος Οξυλίθου στο evima.gr: Μερικοί βάζουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες πάνω και από την δημόσια υγεία

Για τη μικρή συμμετοχή στη διενέργεια των rapid test στην Κοινότητα Οξυλίθου μίλησε στο evima.gr η πρόεδρος κ. Κλαίρη Κατσαρή.

Όπως η ίδια αναφέρει: «Σήμερα 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ Χαλκίδας rapid tests στο μαζικό πληθυσμό και στο ιατρείο Οξυλίθου, προκειμένου να γίνει σάρωση του επιδημιολογικού φορτίου.

Η πολύ μικρή συμμετοχή όμως του κόσμου παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια κινητοποίησης από την μεριά μου για να υπάρξει η πρέπουσα μαζική συμμετοχή, (δυστυχώς μόνο οκτώ άτομα προσήλθαν μεταξύ των οποίων ο ένας ήταν ο γιατρός μας Βασίλης Γουβαλαρης, καθώς και ο παπά Γιώργης, ο σύμβουλος κ. Νίκος Ανδρέου και εγώ- η σύμβουλος κ. Ειρήνη Κουλουρίδη απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα), απέδειξε περίτρανα την υπονόμευση αυτής της προσπάθειας που έλαβε χώρα από αιρετούς τις προηγούμενες μέρες για να μην υπάρξει συμμετοχή.
Δεν είχαν κανένα δικαίωμα ούτε αρμοδιότητα να κρίνουν ως αχρείαστη την ιατρική απόφαση για λήψη rapid tests δημιουργώντας αναστάτωση στο πληθυσμό κινούμενοι ενάντια στα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ ο οποίος είναι και ο πυλώνας της Δημόσιας Υγείας της χώρας.
Απαράδεκτη και επιζήμια συμπεριφορά η οποία δείχνει δυστυχώς ότι μερικοί βάζουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες πάνω απ όλα, ακόμη και από την δημόσια υγεία», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Κοινότητας Οξυλίθου.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ