Θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης: Νέα επιχείρηση στη λίμνη Κρεμαστών
Uncategorized

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης: Νέα επιχείρηση στη λίμνη Κρεμαστών

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 48χρονη γυναίκα που αγνοείται με νέα επιχείρηση με ειδικό drone στο βυθό της λίμνης Κρεμαστών

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 48χρονη γυναίκα που αγνοείται με νέα επιχείρηση με ειδικό drone στο βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Με όλα τα σενάρια για την τύχη της γυναίκας από την Ευρυτανία που αγνοείται να είναι ανοιχτά, οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναζήτησε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Οι πληροφορίες λένε πως το συγκεκριμένο drone που διευκόλυνε αρκετά τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού, καθώς σάρωσε όλο τον βυθό χωρίς ωστόσο να βρει ίχνος της γυναίκας, σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πως μόνο σε κάποια σημεία του βυθού υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός.

Αρχικά είχε θεωρηθεί πιθανό η γυναίκα να έβαλε στα πόδια της βαρίδια και να έπεσε στη λίμνη. Ωστόσο μετά και τις νέες έρευνες προκύπτουν νέα ερωτήματα σχετικά με το εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, αλλά και αν το σημείωμα που άφησε είναι όντως δικό της, αν δηλαδή είναι αυτός ο δικός της γραφικός χαρακτήρας.

Η αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει έχει ήδη πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον της 48χρονης και εξετάζει τώρα συμπεριφορές των συγγενών αλλά και εάν η 48χχρονη είχε δεχθεί κάποιου είδους απειλές.

Παράλληλα, στην έρευνα έχουν επιστρατευθεί και 4 έμπειροι κυνηγοί καθώς και 2 οδηγοί, οι οποίοι θα βοηθήσουν στις έρευνες λόγω του ότι γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr