Επίσκεψη του Διοικητή της 5ης   Υγειονομικής Περιφέρειας στο Νοσοκομείο Καρύστου
ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο Νοσοκομείο Καρύστου

Τον κύριο Σερέτη τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κος Αναστάσιος Μίχας με τους Διευθυντές Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας καθώς και τους εφημερεύοντες ιατρούς.

Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, κος Φώτης Σερέτης.

Τον κύριο Σερέτη τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κος Αναστάσιος Μίχας με τους Διευθυντές Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας καθώς και τους εφημερεύοντες ιατρούς. Ο κος Σερέτης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου,συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τις ανάγκες του νοσοκομείου, τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού καθώς και για το πλάνο ανάπτυξης του νοσοκομείου για τη νέα χρονιά.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ύπαρξη των εμβολιαστικών κέντρωνεντός του Νοσοκομείου και στην σημαντικότητα λειτουργίας της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας για την οποία υπήρξε εμπνευστής και αρωγός υλοποίησης της. Μάλιστα τόνισε ότι για την πλήρη ανάπτυξητης μονάδας πραγματοποιήθηκαν νέες προσλήψεις καθώς και τροποποιήθηκε – αναπτύχθηκε ο Οργανισμός λειτουργίας του νοσοκομείου με τη σύσταση νέων θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κος Σερέτης, συνεχάρη το προσωπικό για την εξαιρετική εικόνα και λειτουργία που παρουσιάζει το Νοσοκομείο Καρύστου, ευχαρίστησε το προσωπικό για την συνεισφορά του,διαβεβαίωσε για τη συνεχή στήριξη της Υγειονομικής Περιφέρειας στο έργο που επιτελείται και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθειά που συντελείται.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr