ΥΓΕΙΑ

Εύβοια – Ψαχνά: Η 11η Εθελοντικη Αιμοδοσία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία – Το ευχαριστήριο της επιτροπής

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων ευχαριστεί θερμά όσους προσήλθαν και συμμετείχαν στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία
Εύβοια – Ψαχνά: Η 11η Εθελοντικη Αιμοδοσία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία – Το ευχαριστήριο της επιτροπής

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων ευχαριστεί θερμά όσους προσήλθαν και συμμετείχαν στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία .

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που αιμοδότησαν κι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο , με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 190 περίπου μονάδες αίματος .

Η 11η Εθελοντικη Αιμοδοσία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη , 201 αιμοδότες προσήλθαν , με ιδιαίτερα ικανοποιητική την συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων , η οποία μας  δίνει την ελπίδα για την συνέχιση του θεσμού της Αιμοδοσίας που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμα αξία λόγω των κρίσιμων στιγμών .

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων με συντονιστή αφού ήταν ιδέα του και δημιουργός της ομάδας αυτής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ.Δημήτρη Γιαννούτσο, αποτελείται από :

Αφέντρα Σοφία Αντιδήμαρχο Υγείας
Ηλιάνα Καραδοντα
Γιωργο Μπακουτη
Μάγδα Μπαζωτη
Αλεξάνδρα Σπυροπούλου
Πόπη Παιραμιδη
Ρούλα Κατούνη

Ευχάριστούμε και όσους προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα , αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν .

Είναι γεγονός πως αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης η επιβράβευση σε όλους και όλες που πρωτοστατούν και συμμετέχουν σε αυτή την ανεκτίμητη ,αναντικατάστατη κοινωνική προσφορά.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του τόπου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγυης για το κοινωνικό σύνολο .

Στην κοινωνία του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων είναι φανερό πως πλέον αποτελεί μέρος της κουλτούρας του και γι ακόμη μια φορά γράφτηκε η λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία γράμματα !!!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας ,χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια . Ακόμη μια φορά κατέβαλλαν  οτι ήταν δυνατό ώστε η διαδικασία να είναι ευχάριστη για τον κάθε αιμοδότη .

Το σημαντικότερο …δεν έχασαν λεπτό το χιούμορ τους και το χαμόγελο τους!!!

Γιατί τελικά ….είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε έναν αγώνα για μια καλή ζωή κι ακολουθήσαμε την καρδιά μας , που είναι ο θησαυρός μας!!!

Σας ευχαριστούμε θερμά …

ευχόμαστε σε όλους υγεία , με όμορφες στιγμές κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο του 2021 !!!

          ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

       ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ -ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ