Εύβοια: Άρχισαν οι εμβολιασμοί με Pfizer στο Κ.Υ. Ιστιαίας
ΥΓΕΙΑ

Εύβοια: Άρχισαν οι εμβολιασμοί με Pfizer στο Κ.Υ. Ιστιαίας

Άρχισε σήμερα Δευτέρα 28 Ιουλίου η λειτουργία 2ης εμβολιαστικής γραμμής στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας

Άρχισε σήμερα Δευτέρα 28 Ιουλίου η λειτουργία 2ης εμβολιαστικής γραμμής στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για εμβολιασμό κατά της Covid 19, με το εμβόλιο της Pfizer.

΄΄Έχοντας στο οπλοστάσιό μας, πλέον από σήμερα και το συγκεκριμένο εμβόλιο στο Δήμο μας, καλούμε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να προσέρχονται για εμβολιασμό ώστε σύντομα να χτίσουμε ένα τείχος ανοσίας που θα μας επιτρέψει να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και όλα όσα στερηθήκαμε από τα επιβεβλημένα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που χρειάστηκε να ληφθούν κατά της πανδημίας.
Τα εμβόλια είναι το μοναδικό όπλο με το οποίο μπορούμε να δώσουμε τη «χαριστική βολή» στην πανδημία και να την κάνουμε να αποτελέσει παρελθόν.
Κλείνοντας να αναφέρουμε πως επειδή η πανδημία είναι ακόμη εδώ και μέχρι να χτιστεί το πολυπόθητο τείχος ανοσία θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.
Όσο πιο γρήγορα προχωρήσουν οι εμβολιασμοί τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουμε να αποχαιρετούμε τα όποια μέτρα έχουν απομείνει και να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην κανονικότητα΄΄, δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ανδρέας Τοουλιάς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr