M. Χατζηγιαννάκης: Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το “τσουνάμι” να έρχεται και θα πάει σε εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M. Χατζηγιαννάκης: Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το “τσουνάμι” να έρχεται και θα πάει σε εκλογές

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για τον πρωθυπουργό εξέφρασε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκη

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για τον πρωθυπουργό εξέφρασε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας σήμερα στο The Caller και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το “τσουνάμι” να έρχεται, κάτι που οφείλεται στις πολιτικές της κυβέρνησής του, δηλαδή στο να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα τόσο για την αναχαίτιση της ακρίβειας όσο και και για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

“Μάς έλεγαν ότι στο τέλος του 2021 όλα θα έχουν τελειώσει και ότι είναι παροδικό φαινόμενο” σχολίασε ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός αθέτησε και τις υποσχέσεις του απέναντι στη μεσαία τάξη. Κατά τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη η μοναδική προοπτική για την Ελλάδα είναι η πολιτική αλλαγή και η συγκρότηση μίας προοδευτικής κυβέρνησης σε ένα προγραμματικό πλαίσιο ανάμεσα στις δημοκρατικές δυνάμεις που θα προκύψουν από τις εκλογές.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος στην Εύβοια τόνισε ότι δεν έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα και ότι οι μελισσοκόμοι που επλήγησαν από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση.

Μπορείτε να βρείτε το βίντεο της συζήτησης εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=jdtxAgUU3GI

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr