ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εμβολιασμός: Έρχονται 500 προσλήψεις τον Φεβρουάριο

Εμβολιασμός: Έρχονται 500 προσλήψεις τον Φεβρουάριο
Εμβολιασμός: Έρχονται 500 προσλήψεις τον Φεβρουάριο

Όπως είπε κατά τη χθεσινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, εντός Φεβρουαρίου θα γίνουν 500 προσλήψεις αποκλειστικά για το έργο του εμβολιασμού.

«Έτσι, εκτός από τις 7.000 προσλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στο ΕΣΥ, θα προσλάβουμε περισσότερα από 1.000 άτομα για να βοηθήσουν το έργο του εμβολιασμού. Έχουμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία από το Δεκέμβριο και μέχρι στιγμής έχουν ήδη προσληφθεί και εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας 500 άτομα αποκλειστικά για το έργο του εμβολιασμού.

Τον Φεβρουάριο θα λειτουργήσουμε επιπλέον άλλα 300 εμβολιαστικά κέντρα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων στα 700.

Τα επιπλέον κέντρα θα αναπτυχθούν στις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και 80 εμβολιαστικά κέντρα θα αναπτυχθούν στα δύο mega που θα δημιουργήσουμε: ένα στην Αθήνα, στη HELEXPO και ένα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τμήματα των δύο αυτών κέντρων που θα λειτουργήσουν εντός του Φεβρουαρίου και σε πλήρη ανάπτυξη θα τα δούμε τους επόμενους μήνες. Η στελέχωση τους θα είναι από τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολιτική Προστασία», κατέληξε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ