ΑΠΟΨΕΙΣ

Survivor Spoiler 9/6: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει και δεν είναι η Χαμπέρη

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε, το Dokari δικαιώνεται (γι' ακόμη μια φορά). Ποια είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει την Κυριακή απ' το Survivor;
Survivor Spoiler 9/6: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει και δεν είναι η Χαμπέρη

Καρολίνα, Χαμπέρη και Μαριαλένα τέθηκαν κατά σειρά ως… εκλεκτές των Σάκη, Μαριαλένας και Ηλία αντίστοιχα, προτεινόμενες προς αποχώρηση.

Μια ψηφοφορία που εκ των προτέρων αναμενόταν αμφίρροπη, για μια αποχώρηση που για πρώτη φορά δεν θα τη δούμε Τετάρτη, αφού σήμερα το Survivor δεν θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, για να μην πέσει πάνω στον τελικό του MasterChef, αλλά την Κυριακή.

Από την επόμενη Τετάρτη, όμως, η τάξη αποκαθίσταται και το Survivor θα προβάλλεται κανονικότατα και κάθε Τετάρτη, άρα οι δύο επόμενες αποχωρήσεις θα προβληθούν μεσοβδόμαδα.

Ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, σας γράφαμε απο την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τελική τριάδα, την οποία πρώτοι σας αποκαλύψαμε, ότι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση θα ήταν η Καρολίνα.

Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, ψήφισε και σε αντίθεση με τις πληροφορίες που δεξιά κι αριστερά έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα με πηχιαίους τίτλους περί οριστικών και δεδομένων αποτελεσμάτων, ΔΕΝ είναι η Ελένη Χαμπέρη η παίκτρια που αποχωρεί.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ