ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης: Η ιστορική αθλητική διοργάνωση στο Πευκί για 3η συνεχή χρονιά

Η ιστορική αθλητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο Πευκί Ευβοίας
Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης: Η ιστορική αθλητική διοργάνωση στο Πευκί για 3η συνεχή χρονιά

Η ιστορική αθλητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο Πευκί Ευβοίας του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού από 1 έως 3 Ιουλίου.

 

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, θα διεξαχθεί η αυθεντική διαδρομή των 14,5χλμ. «Σκυλλίας & Ύδνα». Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν επίσης, οι διαδρομές των 5χλμ και των 3χλμ, ενώ την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθούν η μαραθώνια διαδρομή των 10χλμ, ο αγώνας 1,5χλμ καθώς και ηπαιδική διαδρομή 500μ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές παράλληλες δράσεις όπως, καγιάκ ανοικτής θαλάσσης, φεστιβάλ τοπικών προϊόντων και συναυλία από τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των αγώνων και παράλληλων δράσεων.

 

Ο αγώνας αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με σύσσωμη την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ