Εύβοια – Ποδόσφαιρο: «Πόλεμος» ανακοινώσεων για τη διαιτησία σε αγώνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια – Ποδόσφαιρο: «Πόλεμος» ανακοινώσεων για τη διαιτησία σε αγώνα

Εύβοια: Τι λένε τα αθλητικά σωματεία για τον αγώνα ποδοσφαίρου Α.Ο.Χαλκίς - Αναγέννηση Μαντουδίου

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Χαλκίς και της Αναγέννησης Μαντουδίου για τον μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μαντουδίου.

Δείτε τι λέει ο Α.Ο. Χαλκίς και τι απαντά η Αναγέννηση Μαντουδίου

Ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς σχετικά με τον αγώνα του με την Αναγέννηση Μαντουδίου, για την εικοστή πρώτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ:

Ανακοίνωση για τη σφαγιαστική διαιτησία με την Αναγέννηση Μαντουδίου

Ο Α.Ο. Χαλκίς, ένα από τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας, θέλει τα παιχνίδια να παίζονται επί ίσοις όροις εντός των αγωνιστικών χώρων.

Δεν σχολιάσαμε, ούτε διαμαρτυρηθήκαμε μέχρι σήμερα για τις διαιτητικές αποφάσεις, μολονότι είχαμε αφορμές.

Όμως η σημερινή διαιτησία στον αγώνα του Α.Ο.Χαλκίς εναντίον της ομάδας της Αναγέννησης Μαντουδίου δε μας αφήνει καμία άλλη επιλογή παρά καταγγείλουμε τις διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν επί της ουσίας το τελικό αποτέλεσμα. Το κάνουμε αυτό από σεβασμό στον ιδρώτα των παικτών μας και στον κόσμο μας, που στηρίζει την ομάδα μας ανεξάρτητα των συνθηκών που καλείται να αγωνιστεί!

Οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν τραγικές, περίεργες κι εν πολλοίς εξόφθαλμα λανθασμένες!

Δε θα θέλαμε να σχολιάσουμε τις διαιτητικές αποφάσεις συνολικά, την ευκολία που χρεώνονταν με κάρτες και φάουλ οι παίκτες της ομάδας μας, θα θέλαμε όμως να εστιάσουμε σε τρεις φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα :

1) Ακυρώθηκε γκολ του Α.Ο.Χαλκίς, όταν ακόμα ο αγώνας ήταν ισόπαλος, γιατί χρεώθηκε με οφσάιντ ο σκόρερ, ενώ ήταν προφανέστατα καλυπτόμενος από περισσότερους του ενός αντιπάλων! Μάλιστα, στη φάση αρχικά δε διαμαρτυρήθηκαν ούτε καν οι αντίπαλοι παίκτες!

2) Δεν δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα από πίσω από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας εις βάρος παίκτη μας. Μάλιστα, το μαρκάρισμα έγινε ελάχιστα μέτρα μπροστά από τα μάτια του διαιτητή!

3) Δεν μέτρησε γκολ σε σουτ παίκτη της ομάδας μας, ενώ η μπάλα είχε περάσει σαφώς και ξεκάθαρα τη γραμμή του τέρματος!

Ο Α.Ο.Χαλκίς πρώτος από όλους αναγνωρίζει τις αδυναμίες και τα λάθη του. Δε ζητά την εύνοια, ζητά ισονομία, ζητά δικαιοσύνη, ζητά σεβασμό στον κόπο και τον μόχθο των αθλητών του!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας υφίσταται τόσο εκτεταμένη διαιτητική αδικία!

Κύριοι, σεβαστείτε το άθλημα και τους εαυτούς σας, ορίστε διαιτητές ικανούς και αντικειμενικούς. Όλοι μας έχουμε να κερδίσουμε από μια τέτοια επιλογή!

Υ.Γ. : Σε αγώνα που η ομάδα μας νίκησε με σκορ 5-0 δημιουργήθηκε κουρνιαχτός και διαμαρτυρίες για μία και μόνο μία ελεγχόμενη φάση σε όλο τον αγώνα. Αντίθετα, σε καμία από τις πολλές αντίστοιχες φάσεις σε προηγούμενους αγώνες, που η ομάδα μας βρέθηκε στη θέση του αδικημένου, δε συγκινήθηκε κανείς από τους υπεύθυνους. Προφανώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Εκ του Δ.Σ.’.

Η Αναγέννηση Μαντουδίου απαντά στην παραπάνω ανακοίνωση του Α.Ο.Χαλκίς

Ανακοίνωση της Αναγέννησης Μαντουδίου σχετικά με τον αγώνα του με τον ΑΟ Χαλκίς, απαντώντας ουσιαστικά σχετική ανακοίνωση του ΑΟΧ:

‘Μας προξενεί έκπληξη και ταυτόχρονα απορία αυτό που διαβάσαμε πριν λίγο στην ανακοίνωση του ιστορικού Α.Ο.Χ. σχετικά με τον μεταξύ μας σημερινό αγώνα.

Αξιότιμοι Κύριοι του Δ.Σ. του Α.Ο.Χ. μάλλον σήμερα το απόγευμα σε άλλο γήπεδο πρέπει να ήσασταν και άλλο αγώνα να βλέπατε, αλλιώς δεν εξηγούνται αυτά τα οποία επικαλείστε.

Ακυρώθηκε γκολ Κύριοι όταν ταυτόχρονα διαιτητής κι επόπτης έχουν καταλογίσει οφσάιντ τον σκόρερ πριν ακόμη σουτάρει όντας τουλάχιστον δύο (2) μέτρα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό μας;
Για ποιο πέναλτι μιλάτε Κύριοι όταν ο ποδοσφαιριστής σας έχει “βουτήξει” κι ο τερματοφύλακάς μας είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρο μακριά του;

Να συνεχίσουμε Κύριοι;

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται.

Ο κ. ΓΚΑΤΣΟΣ και οι βοηθοί του έδωσαν σήμερα ένα ρεσιτάλ διαιτησίας χωρίς ούτε ένα και το τονίζουμε ούτε ένα λάθος.

Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Κύριοι της διοίκησης του Α.Ο.Χ.

Βρείτε άλλο τρόπο να απολογηθείτε στα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα έξω από το στάδιο.

Καμιά ανακοίνωση δεν μπορεί να αμαυρώσει την ιστορική νίκη του συλλόγου μας.

Διοικείστε αυτό το ιστορικό σωματείο και μην προσπαθείτε να κρύψετε την ανυπαρξία σας μέσα από ανακοινώσεις που σας εκθέτουν.

Εμείς ευχόμαστε ο ιστορικός Α.Ο Χ. να βρει το δρόμο που πραγματικά του αξίζει.

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καντζούρας Ι.Κων/νος
ο Γ.Γραμματέας
Σπαθαριώτης Αν.Κων/νος’

ΑΟ Χαλκίς: Απάντηση σε ανακοίνωση Αναγέννησης Μαντουδίου

Ανακοίνωση-απάντηση του ΑΟ Χαλκίς σε ανακοίνωση της Αναγέννησης Μαντουδίου, που επίσης είχε απαντητικό χαρακτήρα σε αρχική ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς, σχετικά με τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για την εικοστή πρώτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ:

‘Μια οφειλόμενη απάντηση σε αυτούς που δεν όφειλαν να μιλήσουν

Mε μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο την ανακοίνωση της Αναγέννησης Μαντουδίου ως «απάντηση» στην ανακοίνωσή μας για τη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα.

Έκπληξη, γιατί σε κανένα σημείο της ανακοίνωσής μας δεν αναφερθήκαμε στο συμπαθές κατά τα άλλα σωματείο της Αναγέννησης Μαντουδίου, αλλά και γιατί επιτίθεται ευθέως στη Διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς!

Αγαπητοί φίλοι της Αναγέννησης Μαντουδίου, προφανώς εσείς ήσαστε σήμερα σε άλλο γήπεδο, ενδεχομένως και σε άλλον κόσμο. Όσοι είχανε μάτια, είδαν. Αν και σήμερα, μέχρι και οι τυφλοί είδαν!

Δε μπορούμε να ξέρουμε γιατί εσείς απαντήσατε για τα διαιτητικά λάθη, εκθειάζοντας μάλιστα, τον διαιτητή του αγώνα, λες και είναι παιδί σας! Αυτόκλητοι; Χρήσιμοι; Σας προτείνουμε να αφήσετε αυτόν τον ρόλο σε όσους τους αναλογεί, για να μην εκτίθεστε!

Δε θα μπούμε στη διαδικασία να σηκώσουμε το γάντι μιας αντιδικίας μέσω ανακοινώσεων μαζί σας, δεν έχει νόημα για κανέναν.

Θα σας πούμε μόνο ότι, επειδή προφανώς δε γνωρίζετε ακριβώς το μέγεθος του Α.Ο.Χαλκίς και κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, πράγματι το δικό σας «ταβάνι» είναι η δικής μας κατάσταση από την οποία όμως σύντομα θα βγούμε πιο ισχυροί, πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ!

Με την ευκαιρία, λοιπόν, επαναλαμβάνουμε προς τους καθ’ ύλην αρμόδιους την απαίτηση του λαού του Α.Ο.Χαλκίς να έχουμε διαιτησίες αντάξιες των περιστάσεων.

Σε αυτούς απευθυνόμαστε, προς άρση παρεξηγήσεων από ευαίσθητες ψυχές.

Εκ του Δ.Σ.’.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr