«Σκύλος» ο Χαλκιδέος, Μελέτης Κακουμπάβας με 2 νοκ ντάουν και ξύλο στον Ρώσο Alexey Balyko ! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκύλος» ο Χαλκιδέος, Μελέτης Κακουμπάβας με 2 νοκ ντάουν και ξύλο στον Ρώσο Alexey Balyko ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μελέτης Κακουμπάβας ήταν ο μεγάλος νικητής στην μάχη με τον Alexey Balyko σήμερα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο ‘Fair Fight Promotion’ στο Εκατερίνενμπουργκ της Ρωσίας.

Ο ‘Nightmare’ απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι ο καλύτερος κικμπόξερ της χώρας μας στα 70 κιλά, με την δυναμική που έβγαλε εντός του ρινγκ και το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφερε μέσα στα σχοινιά.

Ο Χαλκιδέος αθλητής, με την εξαιρετική καθοδήγηση του Νίκου Κρητικού, φάνηκε πως ήθελε να πετύχει το νοκ άουτ στην αναμέτρηση και αν και δεν το κατάφερε εντούτοις αυτό δεν στερεί σε τίποτα από τον κυριαρχικό ρόλο του στην αναμέτρηση.

Ο Κακουμπάβας είχε ως πιο ισχυρό του όπλο αυτό το ‘φαρμακερό’ δεξί που έκανε την ζημιά σε αρκετές περιπτώσεις στον Balyko στην πορεία του ματς. Ήταν αυτό το δεξί μάλιστα που τον κατέβασε νοκ ντάουν δύο φορές στον δεύτερο γύρο, με τον διαιτητή να μετρά τον Ρώσο.

Εάν ο Χαλκιδαίος αθλητής μας είχε και λίγο παραπάνω χρόνο στην αναμέτρηση, πιθανότατα να μπορούσε να πετύχει και το τελείωμα απέναντι σε έναν Balyko που όπως σας γράφαμε είχε εμπειρία, ήταν σκληροτράχηλος και το απέδειξε και αυτός με την σειρά του μέσα στα σχοινιά αντέχοντας το ξύλο με τις γροθιές και τα λακτίσματα που εισέπραττε από τον Μελέτη.

Ο Balyko είχε και αυτό τις καλές στιγμές του στο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τον Μελέτη.

Εάν ο Κακουμπάβας είχε περισσότερα παιχνίδια στα χέρια και τα πόδια του πιθανότατα να μπορούσε να πετύχει το νοκ άουτ, όμως πρέπει να θυμόμαστε πως οι αθλητές έρχονται μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας λόγω της πανδημίας.

Ο Έλληνας fighter κινήθηκε πολύ καλά στο ρινγκ, με εξαιρετική αντίληψη χώρου βάση και τις πολύ μεγάλης εμπειρίας του πλέον στα 31 του χρόνια και ήταν φανερά πιο δυνατός και καλύτερα τεχνικά κατερτισμένος από τον αντίπαλό του.

Στα πολύ θετικά είναι επίσης πως έχει πάρα πολύ μεγάλη όρεξη να αγωνιστεί και αυτός μας προδιαθέτει για μια εκρηκτική χρονιά για τον Μελέτη που κυρίως πρέπει να μένει υγιής.

Ο γνωστός κικμπόξερ είναι μέλος του συλλόγου Μονομάχοι Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr