ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δεν ξεκινάει το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ λόγω δακρυγόνων

Ο Λαόθ στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δεν ξεκινάει το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ λόγω δακρυγόνων

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αποπνικτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ με τους παίκτες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στα αποδυτήρια λόγω των δακρυγόνων που έπεσαν από την αστυνομία έτσι ώστε να σταματήσουν τα έκτροπα των οπαδών.

 

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η ΕΠΟ έδωσε το «ΟΚ» για να διεξαχθεί τελικός με οπαδούς και των δυο ομάδων, με περισσότερους από 40.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να έχουν δημιουργήσει, αρχικά, ωραία ατμόσφαιρα αλλά στη συνέχεια το θερμόμετρο να ανεβαίνει.

Η ένταση ξεκίνησε περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα, με ανταλλαγή αντικειμένων και φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας. Το επίκεντρο στη συνέχεια πέρασε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ όπου οπαδοί αντάλλασσαν… μπουνιές, ενώ τα πράγματα αντί να βελτιωθούν όσο πλησίαζε η ώρα της σέντρας έγιναν ακόμα χειρότερα

 

Παρά το γεγονός ότι φάνηκε πρόσκαιρα να έχουν κατευναστεί τα πνεύματα, νέος κύκλος έντασης μπροστά στο πέταλο του ΠΑΟΚ έφερε ρίψη δακρυγόνων κι έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Είναι ενδεικτικό ότι στα δυο πέταλα επικρατούσε πανικός από φωτοβολίδες και καπνογόνα, ακόμα και κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από χορωδία μαθητών. Μάλιστα, από τα δακρυγόντα που χρησιμοποίησε η αστυνομία, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. Τόσο που ο διαιτητής του αγώνα, ο Ισπανός Ματέο Λαόθ, έστειλε τους παίκτες των δυο ομάδων στα αποδυτήρια, με τον τελικό να καθυστερεί να αρχίσει μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ