Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Πανικός» στα διόδια των Αφιδνών – Πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ (pics)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Πανικός» στα διόδια των Αφιδνών – Πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ (pics)

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια Αφιδνών λόγω του τελικού

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στα διόδια των Αφιδνών με τα λεωφορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ να βρίσκονται  σταματημένα στη δεξιά πλευρά των διοδίων.

Ωστόσο η κίνηση στα διόδια είναι αυξημένη από φιλάθλους που κατευθύνονται προς το ΟΑΚΑ για το μεγάλο τελικό.

Εικόνες

Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας:

  • Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 1 έως 7Α και τις θύρες 31 έως 35, θα εισέρχονται από τις πύλες 4 και 35 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. από τη Λεωφόρο Κύμης και το σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».
  • Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 11Β έως 17 και τις θύρες 19 έως 22, θα εισέρχονται από τις πύλες 12 και 19 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. είτε από την ανατολική είσοδο είτε από την οδό Αγησιλάου (πεζογέφυρα ΙΑΣΩ).

Οι είσοδοι της εξωτερικής περιμέτρου του συγκροτήματος Ο.Α.Κ.Α. και οι θύρες των κερκίδων, όπου θα πραγματοποιείται έλεγχος των εισιτηρίων και των εισερχομένων θα ανοίξουν στις 16:00 το μεσημέρι.

Επιπλέον, οι θεατές που θα μετακινηθούν οργανωμένα με λεωφορεία και οχήματα, από τη Θεσσαλονίκη και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς την Αθήνα, το πρωί της ίδιας ημέρας (21-05-2022) και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 06:00 – 08:00, θα συγκεντρωθούν για τη διενέργεια ελέγχου στα διόδια Μαλγάρων. Στη συνέχεια, κατά την άφιξή τους στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., θα αποβιβάζονται και θα κατευθύνονται στις πύλες 12 και 19 από όπου θα εισέρχονται στις θύρες.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr