ΔΙΕΘΝΗ

Η ΕΑΒ στη Διεθνή Έκθεση Dubai Air Show 2021

Τα στελέχη της ΕΑΒ παρουσίασαν στο εξειδικευμένο κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση, το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει
Η ΕΑΒ στη Διεθνή Έκθεση Dubai Air Show 2021

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) συμμετείχε στη 17η διοργάνωση του Dubai Air Show που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 18 Νοεμβρίου 2021 στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Τα στελέχη της ΕΑΒ παρουσίασαν στο εξειδικευμένο κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση, το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, την τεχνογνωσία και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουνγια τα εν εξελίξει προγράμματα και να προωθήσουν νέες συνεργασίες.

Μέσα από μία σειρά προγραμματισμένων επαφών, εξετάστηκε η πιθανότητα συνεργασίας με τις εταιρείεςAMMROC, GAL και Transworld των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την GDC Middle East και την εταιρεία MEPC της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης με την MENA Aerospace του Μπαχρέϊν, την εταιρεία Gulf Techτου Κουβέϊτ, την αμερικανική All Clear, την ΙσραηλινήNirOr και τη βρετανική Blue Sky. Ιδιαίτερης σημασίας για την διείσδυση στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί η συνάντηση με τον φορέα των Αμυντικών Βιομηχανιών της χώρας (SAMI).

Τον εκθεσιακό χώρο της ΕΑΒ επισκέφθηκε ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Σμήναρχος (Ι) κ. Χρήστος Οικονόμου, αξιωματούχοι ξένων αντιπροσωπειών καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ