Όλα τα μυστικά για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν αναβάθμιση στην πρώτη θέση
ΔΙΕΘΝΗ

Όλα τα μυστικά για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν αναβάθμιση στην πρώτη θέση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο αεροσυνοδού που αποκαλύπτει πως να κλείσετε φθηνότερα εισιτήρια για πτήση αλλά και να λάβετε αναβάθμιση στην πρώτη θέση

Τα «μυστικά» για να πάρετε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια αλλά και δωρεάν αναβάθμιση στην πρώτη θέση αποκαλύπτει μία αεροσυνοδός σε βίντεο στο TikTok το οποίο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την αεροσυνοδό Cierra Mist, εάν επιθυμείτε να βρείτε καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια, τότε θα είναι καλύτερα να κάνετε αναζήτηση για πτήσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. «Τότε, θα είναι τα φθηνότερα εισιτήρια», σημειώνει η ίδια.

Η αεροσυνοδός προτείνει τη χρήση λογισμικού VPN, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να αποκρύψουν από τους ιστότοπους των αεροπορικών εταιρειών την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, γιατί ακόμα και αυτό μπορεί να παίζει ρόλο στις τιμές.

Με τιμή συνήθως πολλαπλάσια σε σχέση με ένα απλό εισιτήριο η πρώτη θέση για τους περισσότερους επιβάτες μοιάζει με «απατηλό όνειρο», όμως υπάρχει ένας τρόπος να βρεθείτε εκεί χωρίς καν να πληρώσετε κάτι παραπάνω.

Συμφωνα με την Cierra Mist, οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως μετακινούν τους επιβάτες για «λόγους βάρους και ισορροπίας». Έτσι, ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε μια δωρεάν αναβάθμιση σε πρώτη θέση είναι όταν κλείσετε το εισιτήριό σας, να επιλέξετε να καθίσετε στην τελευταία σειρά του αεροπλάνου.

«Αν πρέπει να μετακινήσουμε ανθρώπους για λόγους βάρους και ισορροπίας, κατευθείαν εκεί θα πάει η αεροσυνοδός», λέει η ίδια.

Σύμφωνα πάντα με την αεροσυνοδό βοηθάει πολύ και να είστε ευγενικοί και καλοί με τον-την υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσεις στην πύλη επιβίβασης.

https://www.tiktok.com/@cierra_mistt/video/7146408091725286702

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr