ΔΙΕΘΝΗ

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ελλάδα θα πάθει ό,τι έπαθε στη Μικρασιατική Καταστροφή

Επιμένει να προκαλεί η Άγκυρα αφού ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδα αναφέρθηκε στην Μικρασιατική Καταστροφή και απείλησε πως η χώρα μας «θα πάθει ό,τι έπαθε στο παρελθόν»
Προκλητικός Ερντογάν: Η Ελλάδα θα πάθει ό,τι έπαθε στη Μικρασιατική Καταστροφή

Συνεχίζει στην τακτική των προκλήσεων η Άγκυρα καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας αυτή την φορά, στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος AKP, μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εξυπηρετεί συμφέροντα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η χώρα μας είναι αυτή που βάζει απέναντί της, την Τουρκία.

Αναφέρθηκε δε στην Μικρασιατική Καταστροφή, απειλώντας ότι Ελλάδα «θα πάθει ό,τι έπαθε στο παρελθόν».

Επιπρόσθετα, ο Ερντογάν, αναφέρθηκε στην άσκηση EFES 2022 αλλά και στους εορτασμούς για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

«Είμαστε αυτοί που αποδείξαμε ότι το να υπηρετούμε την Κωνσταντινούπολη είναι το ίδιο σημαντικό με το να την κατακτάς», είπε τονίζοντας στην συνέχεια πως με την άσκηση στην Σμύρνη, η Τουρκία έστειλε το απαραίτητο μήνυμα στους συνομιλητές της Τουρκίας.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στη χώρα μας, λέγοντας πως «γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται με τη χώρα μας μέσω της Ελλάδας». Με χαρακτηρισμούς όπως «κακομαθημένη», υποστήριξε πως η Ελλάδα «έχει ξαμολυθεί» από άλλους και «πρόθυμα μας βάζει απέναντί της».

Ο Ερντογάν έκανε τέλος αναφορά στην Μικρασιατική Καταστροφή λέγοντας πως η χώρα μας πρέπει να κοιτάξει το παρελθόν τονίζοντας πως «αν η Ελλάδα επιμείνει, αυτό θα πάρει από εδώ και στο εξής».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ