ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Χτύπημα στη λιμουζίνα του Πούτιν – Για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ

Επίθεση δέχθηκε το αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ
Ρωσία: Χτύπημα στη λιμουζίνα του Πούτιν – Για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ

Ένας δυνατός κρότος ακούστηκε στον αριστερό μπροστινό τροχό της λιμουζίνας του Ρώσου προέδρου και πυκνός καπνός φέρεται να βγήκε από το όχημα.

Το αυτοκίνητο όπως αναφέρει η Daily Mail, οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο με τον Πούτιν σώο, ωστόσο υπήρξαν πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του – ενώ άλλοι σωματοφύλακες εξαφανίστηκαν – εν μέσω ισχυρισμών ότι οι μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 69χρονου ηγεμόνα διακυβεύτηκαν, λέει το κανάλι Telegram του General SVR.

Σύμφωνα με το κανάλι κατά του Κρεμλίνου, ο Πούτιν ταξίδευε πίσω στην επίσημη κατοικία του σε απροσδιόριστη ημερομηνία σε μια αυτοκινητοπομπή δόλωμα ή «εφεδρική» αυτοκινητοπομπή εν μέσω βαθιών φόβων για την ασφάλεια.

Αυτό περιελάμβανε πέντε θωρακισμένα αυτοκίνητα, με τον Πούτιν στο τρίτο, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

«Στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο συνοδείας μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, [και] το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε τριγύρω χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου και κατά την παράκαμψη του εμποδίου.

Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό ακολουθούμενος από βαρύ καπνό», όπως υποστηρίζει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ