Χριστούγεννα στην Χαλκίδα: Ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε στεριά και Πορθμό Ευρίπου
Ειδησεις ευβοια

Χριστούγεννα στην Χαλκίδα: Ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε στεριά και Πορθμό Ευρίπου

Η εμβληματική για την Χαλκίδα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα γίνει στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου να αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια του γεγονότος.

Kαθώς η Εύβοια έχει μπει για τα καλά σε “mood Χριστουγέννων” την Παρασκεύη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και των «ριζωμένων» στο νερό, στον Πορθμό του Ευρίπου.

Η εμβληματική για την Χαλκίδα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα γίνει στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα  του Δήμου να αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια του γεγονότος.

Αναμφισβήτητα οι εορταστικοί ρυθμοί που επικρατούν τόσο στην Χαλκίδα όσο και σε όλο το νησί γενικότερα, αποτελούν πηγή χαράς, αισιοδοξίας και ευχαριστούν μικρούς και μεγάλους.

Υπενθυμίζεται πως με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εξάλλου, τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αφιερωμένου στη Μικρά Ασία.

Η εκδήλωση έγινε από τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδος και τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Καππαδοκών “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος’.

Το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, η πρόεδρος της ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς, ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας Βαγγέλης Κούκουζας.

Τα στολίδια ήταν χειροποίητα και κάθε ένα αντιπροσώπευε και μια διαφορετική περιοχή της Μικράς Ασίας. Η βραδιά περιελάμβανε κάλαντα μικρασιατικά απο τη χορωδία υπο τη διεύθυνση του Αναστάσιου Φριτζέλα, άφθονο κρασί και φρεσκοτηγανισμένους λουκουμάδες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr