Εύβοια: 57 άδειες καρέκλες με τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη (pics&vid)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: 57 άδειες καρέκλες με τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη (pics&vid)

Εκδήλωση μνήμης για τους 57 νεκρούς των Τεμπών και στην Ερέτρια Ευβοίας

Συγκλονίζει η εκδήλωση μνήμης στην Ερέτρια για τους 57 νεκρούς από την τραγωδία των Τεμπών.

Αυτή την ώρα στην πλατεία Ηρώων 57 άδειες καρέκλες με τα ονόματα των θυμάτων και ανάμενα κεριά συγκινούν όσους βρίσκονται εκεί για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όλα τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης μνήμης έχουν όλοι οι φορείς, σύλλογοι και δημότες της Ερέτριας.

Να σημειώσουμε ότι σε ένα από τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας ήταν φοιτητής από την Ερέτρια που κατάφερε να σωθεί.

Εικόνες και βίντεο

Εύβοια σε απεργιακό κλοιό: «Σείστηκε» η Χαλκίδα- Μαζικό «παρών» διαδηλωτών

Το πλήθος των διαδηλωτών που κατέφθασε στην πρωτεύουσα του νησιού από κάθε γωνιά της Εύβοιας και όχι μόνο, πραγματοποίησε πορεία στην πόλη

Δυναμικό «παρών» στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκίδα, που γίνεται στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποίησεων στην Εύβοια και την υπόλοιπη χώρα, έδωσαν χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν την παραλία της πόλης.

Το πλήθος των διαδηλωτών που κατέφθασε στην πρωτεύουσα του νησιού από κάθε γωνιά της Εύβοιας και όχι μόνο, πραγματοποίησε πορεία στην πόλη, έφτασε στην παραλία και κινήθηκε προς την Γέφυρα του Ευρίπου.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την σιδηροδρομική τραγωδία με σύγκρουση δύο τρένων στην κοιλάδα των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, συνδικάτα, σωματεία και ομοσπονδίες να καλούν στην κινητοποίηση ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παράλληλα, μέσω των κινητοποίησεων, εκφράζεται η συλλογική δυσαρέσκεια- αγανάκτηση των πολιτών για την ακρίβεια, τους μισθούς, τις παθογένειες του κράτους και τις εκπτώσεις- ελλείψεις στην παιδεία, την υγεία και την ασφάλεια, όπως αυτές διαπιστώνονται καθημερινώς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr