Εύβοια: Τρισάγιο για τα Τέμπη- Ένας χρόνος από την σιδηροδρομική τραγωδία
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Τρισάγιο για τα Τέμπη- Ένας χρόνος από την σιδηροδρομική τραγωδία

Οι καμπάνες σε όλη την Εύβοια όπως και την υπόλοιπη χώρα χτύπησαν πένθιμα 57 φορές για τις ψυχές που χάθηκαν στα συντρίμμια των τρένων

Τρισάγιο, ένα χρόνο μετά την σιδηροδρομική τραγωδία με την σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε στην Εύβοια.

Οι καμπάνες σε όλη την Εύβοια όπως και την υπόλοιπη χώρα χτύπησαν πένθιμα 57 φορές για τις ψυχές που χάθηκαν στα συντρίμμια των τρένων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν νέα παιδιά.

Δείτε βίντεο από την Εύβοια

Από την ενορία Περιβολίων Καρυστίας και από τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας όπου σήμερα τελέσθηκε από τον ιερέα π. Δημήτριο, το ετήσιο μνημόσυνο για τα παιδιά μας, για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα στα Τέμπη.

Εκδηλώσεις και στο Αλιβέρι

Εκδηλώσεις μνήμης για τους 57 νεκρούς από την τραγούδια στα Τέμπη πραγματοποιούνται αυτή την ώρα και στην πλατεία Λιγνιτωρύχου στο Αλιβέρι. 

Συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων στην Ερέτρια για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερέτριας, φορείς και κάτοικοι της πόλης σήμερα το απόγευμα στις 18:30 μμ κρατώντας αναμμένα κεριά στην πλατεία Ηρώων θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη για εκείνα τα παιδιά που δεν έφτασαν στον προορισμό τους ….

Για εκείνες τις μάνες που δεν τα έσφιξαν ξανά στην αγκαλιά τους….

Για την δική τους μάνα, φίλη που έζησε την απόγνωση και το παιδί της που σώθηκε από θαύμα και το κουβαλάει όλο αυτό μέσα του …

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr