Εύβοια: Αυτός έβαλε την φωτιά στο Αυλωνάρι – Συνελήφθη από την Πυροσβεστική
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αυτός έβαλε την φωτιά στο Αυλωνάρι – Συνελήφθη από την Πυροσβεστική

Συνελήφθη από την πυροσβεστική ο φερόμενος ως υπαίτιος για την νέα φωτιά που εκδηλώθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα το Αυλωνάρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην Τ.Κ. Αυλωναρίου του δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Η φωτιά έκαψε γεωργική έκταση, στην περιοχή του Αυλωναρίου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, στη θέση Αγία Μαρίνα προς Άγιο Μελέτη, συγκεκριμένα καρυδιές και ήταν κοντά σε πλατάνια.

Στο σημείο έσπευσαυν πυροσβεστικές δυνάμεις του Αλιβερίου, της Κύμης, οι εθελοντές της Οκτωνιάς και ο αντιδήμαρχος Αυλώνος, Γιώργος Κότσαρης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αυλωναρίου, Βασίλης Μαυρομάτης.

Μετά από τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εθελοντών η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Υπενθυμίζετι πως το Σάββατο 19 Νοεμβρίου συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας άλλος ένας άνδρας ο οποίος και κατηγορείται ότι είναι υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην τοπική κοινότητα Ζαράκων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή Χαλκίδας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την ισχύουσα Πυροσβεστική Διάταξη.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ