Εύβοια: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αδέσποτα – Νέα επίθεση σε νεαρή κοπέλα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αδέσποτα – Νέα επίθεση σε νεαρή κοπέλα

Ακόμα ένα περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε πολίτη της Εύβοιας - Την προσοχή των κατοίκων ζητά το θύμα

Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η κατάσταση με τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε πολίτες στην Εύβοια.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αναφέρει αναγνώστρια στο evima, η οποία δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί στο Αλιβέρι.

Η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του σκύλου με τη βοήθεια τριών νεαρών αγοριών που έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και κατάφεραν να διώξουν το ζώο, πριν συμβούν τα χειρότερα.

 

Η αναγνώστρια εφιστά την προσοχή των κατοίκων της περιοχής για την κατάσταση που επικρατεί με τα ζώα, ενώ πολλοί πολίτες εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα ζητούν να ληφθούν μέτρα καθώς φοβούνται ακόμα και να περπατήσουν στον δρόμο, ενώ και τα ίδια τα ζώα χρειάζονται προστασία και φροντίδα, αφού είναι και για εκείνα επικίνδυνο να κυκλοφορούν στους δρόμους, χωρίς μέριμνα.

 

Η καταγγελία της κατοίκου στο evima.gr

«Γεια σας, βρίσκομαι στο Αλιβέρι και σήμερα πριν από λίγο δέχτηκα επίθεση (δάγκωμα) από ένα ασπρομαυρο σκυλί λίγο μετά το My market. Το σκυλί ήταν αδέσποτο και γλίτωσα χωρίς κάποιο τραύμα, με βοήθησαν 3 παιδιά (αγόρια ηλικίας περίπου γυμνασίου) τα οποία βρισκόταν εκείνη την στιγμή δίπλα μου. Το σκυλί ακολουθούσε τα παιδιά και μόλις πέρασα από δίπλα του με δάγκωσε. Θα ήθελα μέσω της σελίδας σας να ευχαριστήσω τα 3 αγόρια που με βοήθησαν (ονόματα δεν γνωρίζω) και να επισημάνω την προσοχή των κατοίκων της περιοχής εδώ».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr