Εύβοια: Ασυνείδητοι πολίτες «έφτιαξαν» σκουπιδότοπο δίπλα από τους κάδους
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ασυνείδητοι πολίτες «έφτιαξαν» σκουπιδότοπο δίπλα από τους κάδους

Τραγική είναι η κατάσταση που συναντάνε περαστικοί σε σημεία της Ερέτριας.
Ορισμένοι ασυνείδητοι δεν βάζουν μυαλό και πετάνε σκουπίδια έξω από κάδους, σε περιοχές του Δήμου Ερέτριας μετατρέποντάς τους σε «μίνι» χωματερές!
Ο Δήμος Ερέτριας απευθύνει έκκληση στους πολίτες ότι συνεργεία του Δήμου θα μαζέψουν τα απορρίμματα, ωστόσο, πρέπει και οι ίδιοι να συνδράμουν ώστε να μην επαναληφθούν οι τραγικές εικόνες.
Από σακούλες σκουπιδιών, μέχρι και στρώματα κρεβατιού έχουν πετάξει έξω από τους κάδους, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες.
Ο Δήμος Ερέτριας, απευθυνόμενος στους πολίτες και όχι μόνο, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αδειάζουμε τους κάδους απορριμμάτων με πρωτόγνωρη συνέπεια για τα δεδομένα της περιοχής μας, αλλά πρέπει ο καθένας από μας να κάνει τη διαφορά για να διατηρήσουμε τον τόπο μας καθαρό.
Δεν πετάμε αστικά σκουπίδια εκτός κάδων και δεν εναποθέτουμε όπου να ’ναι τα υπολείμματα κλαδεμάτων, όπως δυστυχώς παρατηρήθηκε και σήμερα στην περιοχή της Ερέτριας.
Συνεργεία του Δήμου ετοιμάζονται να μαζέψουν τα απορρίμματα που συγκεντρώθηκαν έξω από κάδους, αλλά οι άσχημες εικόνες θα επαναληφθούν αν δεν δράσουμε ομαδικά. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας!».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr