Εύβοια: Πρόεδρος έβαλε μπουλντόζες και άνοιξε δρόμο για τις υπέροχες παραλίες του χωριού
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πρόεδρος έβαλε μπουλντόζες και άνοιξε δρόμο για τις υπέροχες παραλίες του χωριού

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η συντήρηση του δρόμου προς Τσίλαρο και Θαψά από μηχανήματα που έβαλε ο πρόεδρος του χωριού

Το΄ πε και το έκανε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βιτάλων! Ο Γιάννης Γέραλης είχε δεσμευτεί τόσο στους συγχωριανούς του όσο και τους επισκέπτες ότι θα φτιάξει το δρόμ0 που πηγαίνει στις πανέμορφες παραλίες του χωριού και το έπραξε. Έτσι την Τετάρτη 14 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η συντήρηση του δρόμου προς Τσίλαρο και Θαψά!

 

«Οι παραλίες του χωριού μας, που όλοι αγαπάμε και επισκεπτόμαστε τακτικά κάθε καλοκαίρι, οι παραλίες Τσίλαρο και Θαψά, είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους παραθεριστές.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του δρόμου με μηχανήματα έργου μισθωμένα από την περιφέρεια και σε συνεργασία με τον δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά την περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Κελαιδίτη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, καθώς και για όλη τη βοήθεια του αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Οι παρεμβάσεις στο δρόμο δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς έπεται και συνέχεια με την επίστρωση σκυροδέματος(μπετόν) σε ακροσφαλή σημεία του δρόμου.
Συνεχίζουμε με γνώμονα την καλή διάθεση και συνεργασία με όλους τους φορείς για το καλό του χωριού μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κοινότητας Βιτάλων, Γιάννης Γέραλης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr