Εύβοια: Ρίγη συγκίνησης! Το λάβαρο με τα 100 χρόνια του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου στην παρέλαση (εικόνες)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ρίγη συγκίνησης! Το λάβαρο με τα 100 χρόνια του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου στην παρέλαση (εικόνες)

Φέτος , για να τιμηθεί αυτή η επέτειος που αποτελεί ημερομηνία αναφοράς για όλη την Εύβοια , ο σύλλογος Καππαδοκών κρατούσε επετειακό λάβαρο με το λογότυπο της εκατονταετηρίδας.
Με μεγάλη συγκίνηση, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Καππαδοκών ο “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος”  έδωσε το “παρών” στην φετινή παρέλαση για την εθνική μας παλιγγενεσία. Περιποιεί τιμή να παρελαύνεις για τη πατρίδα 203 χρόνια μετά την επέτειο του 1821 και 100 χρόνια μετά την έλευση του ιερού λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου και των Καππαδοκών στην Εύβοια.
Φέτος , για να τιμηθεί αυτή η επέτειος που αποτελεί ημερομηνία αναφοράς για όλη την Εύβοια , ο σύλλογος Καππαδοκών  κρατούσε επετειακό λάβαρο με το λογότυπο της εκατονταετηρίδας.
Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ προ του Αγίου της προσφυγιάς και των ενδόξων προγόνων μας που ήρθαν ανέστιοι στην Εύβοια το 1924 με μόνο τους θησαυρό τον Άγιο Ιωάννη.
Φέτος είναι για το σύλλογο και την τοπική μας Εκκλησία έτος Αγίου Ιωάννου του Ρώσου και Καππαδοκών και όλες μας οι δράσεις επικεντρώνονται σε  αυτό το κορυφαίο γεγονός.
Ευχόμαστε ο Άγιος προστάτης όλης της Εύβοιας, να αγιάζει τη πατρίδα και τους Έλληνες όπου γης.
 Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!!!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr