Εύβοια: Στο Μαντούδι ο Θανάσης Τάρτης
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Στο Μαντούδι ο Θανάσης Τάρτης

"Ο καπνός μπορεί να έσβησε αλλά τα προβλήματα δεν τέλειωσαν, όπως νομίζει η Νέα Δημοκρατία" δήλωσε προθέτοντας πως η Βόρεια Εύβοια θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και συγκεκριμένη αναπτυξιακή πολιτική για να ξεκινήσει να ελπίζει για το καλύτερο.

Στο Μαντούδη Ευβοίας βρέθηκε ο Δικηγόρος Θανάσης Τάρτης στο πλαίσιο της επίσκεψης Κώστα Σκανδαλίδη και Μάρας Κουκουδάκη στην περιοχή.

“Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Εύβοιας, να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πολύπαθη περιοχή του νομού μας, το Μαντούδι”, σχολίασε σχετικά τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δείχνει για άλλη μια φορά στην περιοχή ότι στέκεται δίπλα στους πολίτες και έρχεται να ακούσει, αλλά και να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους.

“Αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο ανέλαβαν για το Μαντούδι μας ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Μάρα Κουκουδάκη”, είπε.

Σύμφωνα με τον κο Τάρτη, οι πληγές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού είναι ακόμα εμφανείς και λύσεις στα προβλήματα δεν έχουν δοθεί.

“Ο καπνός μπορεί να έσβησε αλλά τα προβλήματα δεν τέλειωσαν, όπως νομίζει η Νέα Δημοκρατία” δήλωσε προθέτοντας πως η Βόρεια Εύβοια θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και συγκεκριμένη αναπτυξιακή πολιτική για να ξεκινήσει να ελπίζει για το καλύτερο.

“Μόνιμος στόχος μας η βοήθεια των συμπολιτών μας να σταθούν ξανά στα πόδια τους” συνόψισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr