Εύβοια: Συνάντηση για τους δρόμους προς Τσίλαρο, Θαψά – Νέες παρεμβάσεις Περιφέρειας και Δήμου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Συνάντηση για τους δρόμους προς Τσίλαρο, Θαψά – Νέες παρεμβάσεις Περιφέρειας και Δήμου

Με τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη συναντήθηκε ο πρόεδρος Βιτάλων Γιάννης Γέραλης για τον δρόμο προς Τσίλαρο και Θαψά
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργο Κελαϊδίτη είχε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βιτάλων, Γιάννης Γεράλης, για το θέμα του δρόμου προς Τσίλαρο και Θαψά.
«Έπειτα από προγραμματισμένη επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ.Γιώργου Κελαϊδίτη, συζητήθηκε το θέμα της συντήρησης του δρόμου που οδηγεί στις παραλίες Τσίλαρο-Θαψά.
Συμφωνήθηκε η επιδιόρθωση του δρόμου με τη συνδρομή της περιφέρειας και του δήμου αμφότεροι. Οι παρεμβάσεις φέτος θα είναι ποικιλόμορφες με μια ουσιαστικότερη και μονιμότερη λύση. Τέθηκαν οι βάσεις ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για να εξασφαλίσουμε την οριστική λύση για την ασφαλή διέλευση του δρόμου. Επίσης, βρίσκεται εν εξελίξει η ολοκλήρωση της μελέτης για τη βατότητα των αγροτικών δρόμων στις θέσεις Χαρακόπου και Δέση.
Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την περιφέρεια,τον δήμο και οποιοδήποτε άλλο φορέα συνδράμει για το καλό αυτού του τόπου», αναφέρει ο πρόεδρος Βιτάλων κ. Γεράλης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr