Εύβοια: Το σπίτι με τα 6.000 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που συγκινεί
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Το σπίτι με τα 6.000 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που συγκινεί

Μπορεί τα Χριστούγεννα ημερολογιακά ακόμα να αργούν αλλά οι πολίτες έχουν ξεκινήσει να στολίζουν τα σπίτια τους με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και παιχνίδια.
Η περίπτωση όμως της κυρίας Σπυριδούλας Μοιρώτσου απο το χωριό Βέλος της Εύβοιας είναι ξεχωριστή καθώς ήδη έχει στολίσει ολόκληρο το σπίτι της με 6.000 λαμπιόνια!
«Δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου» είπε η κα. Σπυριδούλα.

Αψηφά τη ΔΕΗ

Η κα. Σπυριδούλα κάτοικος του χωριού Βέλος, Αλιβερίου στην Εύβοια, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε εγγονιών, μίλησε στον ΣΚΑΪ και εξήγησε τον λόγο που στολίζει κάθε χρόνο με τέτοιο ζήλο, αγνοώντας τον αρκετά αυξημένο λογαριασμό ρεύματος που θα λάβει.

«Δεν με ενοχλεί η ΔΕΗ ούτε η ενεργειακή κρίση»

«Δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου. Περιμένουν να στολίσω για να στολίσουν και οι υπόλοιποι», λέει η κα Σπυριδούλα, εξηγώντας ότι εκείνη δίνει το σήμα για τον στολισμό της γειτονιάς, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει στα 6.000 λαμπάκια.

«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται εν ζωή πλέον. Είχαμε δει μία ταινία με τον Ντάνι Ντεβίτο, που ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα, όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει», λέει και συγκινεί συμπληρώνοντας ότι θα στολίζει, όσο αντέχει, ενώ κλείνοντας αναφέρει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τον στολισμό του σπιτιού.

Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα στολίδια στη Χαλκίδα

Το απόγευμα της Τρίτης 14, Νοεμβρίου συνεργεία του Δήμου Χαλκίδεων υπό την καθοδήγηση της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένης Αϊδίνη, ξεκίνησαν να βάζουν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια στην πρωτεύουσα του νομού.

Η Χαλκίδα αναμένεται να λάμψει και φέτος τα Χριστούγεννα για να υποδεχτεί τους επισκέπτες των εορτών και να προσφέρει παράλληλα μία υπέροχη, ζεστή ατμόσφαιρα στους κατοίκους της πόλης για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικο στολισμό «με τα όλα του» έχουν ενδεικτικά και τα μαγαζιά στην Αβάντων, τον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr