Εύβοια – Βίντεο – ντοκουμέντο: Ληστής εισέβαλε σε κατάστημα και άρπαξε μέχρι και τα κέρματα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια – Βίντεο – ντοκουμέντο: Ληστής εισέβαλε σε κατάστημα και άρπαξε μέχρι και τα κέρματα

Καρέ-καρέ η δράση διαρρήκτη που λήστεψε κατάστημα εστίασης στη Χαλκίδα αρπάζοντας την ταμειακή μηχανή
Δεν έχουν προηγούμενο οι διαρρήξεις σε καταστήματα εστίασης στη Χαλκίδα.
Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει καρέ καρέ τον θρασύτατο διαρρήκτη να σπάει την πόρτα καταστήματος εστίασης και μέσα σε 19 δευτερόλεπτα να βουτάει την ταμειακή μηχανή και να γίνεται καπνός.
Μάλιστα λίγο πριν φύγει από το κατάστημα παραπατάει και χάνει την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να του πέσει η μηχανή σε έναν καναπέ, ωστόσο απτόητος, την μαζεύει, σηκώνεται κι εξαφανίζεται.
Ο άνδρας δε, έχει καλυμμένο το πρόσωπό του ενώ δεν περπατάει καν στο πάτωμα, αλλά περνάει πάνω από το τραπέζι και την μπάρα για να μπει στο ταμείο και να πάρει την ταμειακή μηχανή.
Οι καταστηματάρχες στη Χαλκίδα ζητούν από τις Αρχές να λάβουν σοβαρά μέτρα καθώς έχουν χάσει τον ύπνο τους με τα συνεχή περιστατικά κλοπών.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο evima.gr o Πρόεδρος του σωματείου εστίασης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου, «Πλέον έχουμε καταντήσει να κοιμόμαστε μέσα στα μαγαζιά μας, οι κλέφτες στις περισσότερες των περιπτώσεων κατά την διάρρηξη κάνουν μεγαλύτερες ζημιές από αυτά που θα πάρουν φεύγοντας».

Δυστυχώς οι δράστες που είναι γνωστοί στις αρχές συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι την ίδια μέρα.
Τα κλοπιμαία καταλήγουν σε γνωστό καταυλισμό στην Χαλκίδα με αποκορύφωμα για να τα ξανά πάρεις πίσω πρέπει να πληρώσεις! Έχω ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και είμαστε σε επικοινωνία, για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο αυτό που καταστρέφει τον κόπο και των ιδρώτα των συναδέλφων μου», καταλήγει ο κ. Ευθυμίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr