Κακοκαιρία Avgi: Μέχρι πότε θα κρατήσει το χιόνι στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Avgi: Μέχρι πότε θα κρατήσει το χιόνι στην Εύβοια

Κορυφώθηκε σήμερα η κακοκαιρία Avgi η οποία έντυσε στα λευκά πολλά χωριά της Εύβοιας .

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Εύβοιας ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα του νησιού μας.

Εύβοια: Εξασθενούν τα φαινόμενα από το πρωί της Τετάρτης

Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική σταδιακή εξασθένηση και από το πρωί της Τετάρτης 31/01 θα περιοριστούν στην Εύβοια.

Όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη του windy, φαίνονται οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν μέχρι και αύριο Τετάρτη

Εδώ μπορείτε να δείτε το πάχος του χιονιού, που φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.

Στους Χάρτες 1 και 2 παρουσιάζεται η βροχόπτωση (πράσινες αποχρώσεις) και η χιονόπτωση (μωβ αποχρώσεις) που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 30/01 και αναμένονται το πρωί της Τετάρτης 31/01. Στον Χάρτη 3 παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχή / χιόνι) που αναμένεται την Τρίτη 30/01 και Τετάρτη 31/01.

Χάρτης 1: Η βροχόπτωση (πράσινες αποχρώσεις) και η χιονόπτωση (μωβ αποχρώσεις) που αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης 30/01
Χάρτης 2: Η βροχόπτωση (πράσινες αποχρώσεις) και η χιονόπτωση (μωβ αποχρώσεις) που αναμένεται το πρωί της Τετάρτης 31/01
Χάρτης 3: Ο αθροιστικός υετός (βροχή / χιόνι) που αναμένεται την Τρίτη 30/01 και Τετάρτη 31/01

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο έφτασαν σήμερα τα 8 μποφόρ και κατά τόπους τα 9 μποφόρ ενώ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση την Τετάρτη 31/01. Στο Ιόνιο οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Εύβοια θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Τετάρτη 31/01.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr