Κακοκαιρία Daniel: ‘Εκκληση Σπανού στους πολίτες της Εύβοιας, «μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις»
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Daniel: ‘Εκκληση Σπανού στους πολίτες της Εύβοιας, «μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις»

«Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν απεγκλωβισμοί κατοίκων από την ΕΜΑΚ με συνδρομή μηχανημάτων της Περιφέρειας.», είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός

Κακοκαιρία Daniel: Οι εξαιρετικά ισχυρές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει προβλήματα σε κατοικίες και δημόσιες υποδομές στους Δήμους Δομοκού, Λαμιέων, Στυλίδας, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Λοκρών στη Φθιώτιδα, και Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας στην Εύβοια.

 

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν απεγκλωβισμοί κατοίκων από την ΕΜΑΚ με συνδρομή μηχανημάτων της Περιφέρειας.

Στην Εύβοια τα φαινόμενα είναι σε ύφεση και επιχειρείται η απάντληση υδάτων και η αποκατάσταση υποδομών. Στη Φθιώτιδα είναι ακόμη σε εξέλιξη. Οι κάτοικοι είναι ασφαλείς σε όλες τις επίμαχες περιοχές.


Σε όλα τα επικίνδυνα σημεία επιχειρούν δυνάμεις της Περιφέρειας και των Δήμων, καθώς και τα Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, ΕΛΑΣ, ΛΣ).
Καθώς τα φαινόμενα είναι σε εξέλιξη, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας!

 

Αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας η προληπτική απομάκρυνση κατοίκων από το χωριό Κόμμα Φθιώτιδας.
Συστήνεται η μετακίνηση πολιτών, που διαμένουν σε ισόγειες κατοικίες ή που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ασθενείς, ΑμεΑ, υπερήλικες).

Για όσους επιθυμούν έχει διαμορφωθεί χώρος φιλοξενίας στο ΔΑΚ Χαλκιοπούλειο στη Λαμία. Για όσους επιθυμούν μετακίνηση, τηλ:
6947185931 Δημήτρης Μονιάκης (Πρόεδρος Κόμματος).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr