Κακοκαιρία Elias: Απόκοσμες εικόνες στη Λίμνη Ευβοίας – Η λάσπη σκέπασε τη θάλασσα
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Elias: Απόκοσμες εικόνες στη Λίμνη Ευβοίας – Η λάσπη σκέπασε τη θάλασσα

Δρόμοι που μοιάζουν με κανάλια, λάσπη μέχρι τη θάλασσα και ένα απόκοσμο σκηνικό να δημιουργείται αντίκρισαν οι κάτοικοι στη Λίμνη Ευβοίας λόγω της κακοκαιριίας Elias.

Η κακοκαιρία Elias σαρώνει την Εύβοια από τα ξημερώματα. Ειδικότερα το βόρειο τμήμα του νησιού, είναι ξανά στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων, με τη Λίμνη να αντιμετωπίζει και αυτή τις θλιβερές συνέπειες.

Οι δρόμοι της παραλιακής πόλης μετατράπηκαν σε… κανάλια, η λάσπη που δημιουργήθηκε από τα νερά και τα φερτά υλικά έφτασε μέχρι τη θάλασσα και έτσι φτάσαμε στις απόκοσμες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το απόγευμα.

Η θάλασσα στη Λίμνη Ευβοίας πλέον είναι… λασποθάλασσα, αφού έγινε καφέ από όλα όσα κατέβηκαν και ξεχύθηκαν στην ακτή.

Οι εικόνες που ακολουθούν, από τη σελίδα Adventure Evia, είναι ενδεικτικές

Το πώς η Λίμνη έφτασε να έχει πλέον έναν… βάλτο λάσπης αντί για παραλία, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Αρκεί να δει τις παρακάτω εικόνες από τους δρόμους της πόλης, που έγιναν ορμητικοί χείμαρροι και «κατέβασαν» τα πάντα μέχρι τη θάλασσα.

Οι ώρες για τους κατοίκους στη Λίμνη είναι εξαιρετικά δύσκολες, από το πρωί όταν και άρχισε η επέλαση της κακοκαιρίας Elias. Το βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr