Κούκουζας: «Κέντρισαν» το ενδιαφέρον οι ευβοϊκές επιχειρήσεις στο Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Κούκουζας: «Κέντρισαν» το ενδιαφέρον οι ευβοϊκές επιχειρήσεις στο Λονδίνο

Πετυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «IFE 2023»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διεθνής έκθεση «IFEInternational Food & Drink Event 2023»  που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως και τις 22 Μαρτίου2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Excel στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόκειται για μια έκθεση που πραγματοποιείται για περισσότερο από 40 έτη με παγκόσμιο βεληνεκές και ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα, με +25.000 επισκέπτες,+1.260 εκθέτες από +91 χώρες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την συνδρομή τουΚέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και στα αιτήματα των επιχειρήσεων, οργάνωσαν και συντόνισαν ομαδικό περίπτερο που φιλοξένησε 4 στερεοελλαδίτικεςεπιχειρήσεις, οι οποίες απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πλήθος B2Bσυναντήσεων και αδιάλειπτη γευσιγνωσία προϊόντων, που οδήγησε σε ανανεώσεις συμφωνιών και πιθανότητα σύναψης πολλών νέων.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας ανέφερε: «συμμετείχαμε σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών του Ηνωμένου Βασιλείου, μια αγορά που προσπαθεί μέχρι και σήμερα να βρει ξανά τον βηματισμό της μετά και το BREXIT. Με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ενισχύουμε την συμμετοχή στερεοελλαδίτικωνεπιχειρήσεων και συνεταιρισμών σε εκθέσεις που έχουν τη δυναμική να δικτυωθούν σταθερά με μεγάλες εταιρείες αγροδιατροφικού ενδιαφέροντος της ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας αγοράς, και οι οποίες έχουν την δυναμική να προχωρήσουν άμεσα σε εμπορικές συμφωνίες.»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr