«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την ανάπλαση στη Βόρεια Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την ανάπλαση στη Βόρεια Εύβοια

Ανακοίνωση σε αυστηρούς τόνους εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

«Με τα ΘΑ δουλειά δεν γίνεται, γίνεται όμως δούλεμα», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με την οποία εξαπολύει πυρά κατα της κυβέρνησης για την ανάπλαση στη Βόρεια Εύβοια.

«Το τεράστιο έργο ανασυγκρότησης της Β.Εύβοιας, σύμφωνα με τον υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας Κεδίκογλου, έχει επενδύσεις 700 εκατ. 

Σε αυτό περιέχονται:

  • ο βόρειος οδικός άξονας 200 εκ. όταν ΘΑωριμάσει!
  • επίσης περιέχονται τα έργα που ΘΑγίνουν(αντιδιαβρωτικά, αντιπλημμυρικά), ενώ έχουν γίνει ελάχιστα!
  • Το υδροθεραπευτήριο στο οποίο ΘΑγίνουν επενδύσεις!
  • Ο περιφερειακός Χαλκίδας ο οποίος έχει δημοπρατηθεί και ΘΑ….
  • Δώδεκα αλιευτικά καταφύγια που ΘΑαναβαθμιστούν

Τις προηγούμενες μέρες ο Περιφερειάρχης Σπανός  έσπευσε, ως «λαγός» του κυβερνητικού έργου, να μας «ενημερώσει» ότι μετά από δεκαετίες προσδοκιών και αγώνων δημοπρατούνται επιτέλους κάποια έργα σε Λαμία και Καρπενήσι και μαζί με κάποια συμβασιοποιημένα, μεταξύ αυτών την παράκαμψη Χαλκίδας- N.Αρτάκης- Ψαχνών θα συμβάλουν στην διασύνδεση της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για έργα που δεν έχει την αρμοδιότητα σαν περιφέρεια στο έργο της κατασκευής τους», αναφέρει η ανακοίνωση. 

«Κανείς δεν  είναι αντίθετος σε δημόσια έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών!!! ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. Ωστόσο εδώ πρόκειται για μια προσπάθεια εξωραϊσμού της της κυβέρνησης που εδώ που για 4 χρόνια δεν έχει να επιδείξει κανένα μα κανένα σημαντικό έργο.

 Η εύλογη λοιπόν απορία που προκύπτει με τα τόσα ΘΑ και κανένα έργο να έχει αρχίσει, είναι ότι πάνε στις εκλογές, σε 1 μήνα, με υποσχέσεις για την επόμενη τετραετία αφού έχουν ήδη σπαταλήσει 4 χρόνια απραξίας», καταλήγει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr